Rendeljen füstölt fürjtojást!
  • (06)-30-655-8977
  • info@furjtojas.eu

Fürj tenyésztojás igénylési lehetőség

Önnek lehetősége van eladó fürj tenyésztojás igénylésére regisztráció nélkül.

Az eladó tenyésztojások igénylését a Tojás rendelés menüpont alatt tudja leadni. A igénylőlap kitöltése nem minősül online vásárlásnak, csak igényleadásnak, a termékkel kapcsolatos jövőbeli vásárlási szándék kifejezésének. Az eladó tenyésztojás iránti vásárlási szándékának megerősítésére minden esetben telefonos kapcsolatba lépünk Önnel, s az adás-vételi ügylet az áru kiszállításakor realizálódik.

A tenyésztojás igénylólap kitöltése után automatikus visszajelzést küldünk email címére, majd rövid időn belül telefonon is felvesszük a kapcsolatot Önnel a megrendelés kiszállításával vagy átvételével kapcsolatban. Rendelési adatait minden esetben telefonos egyeztetés során véglegesítjük. A megrendelés szóbeli, telefonos megerősítést követően minősül csak valós vásárlásnak.

Igényleadáskor rögzített adatait bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

Ha véletlenül hibásan adta le megrendelését, kérjük az INFO [KUKAC] FURJTOJAS [PONT] EU email címre „Hibás igénylőlap” tárggyal jelezze felénk.

A megrendelt  tenyésztojások kifizetése házhozszállítás esetén átvételkor történik.

Megrendelheti úgy is a terméket, hogy nem kér házhozszállítást, hanem személyes átvétellel a Csömörön, Szakura utca 5-7 alatt található átvevőhelyen tudja átvenni és kifizetni. Ez az átvételi pont csak tenyésztojások rendelése esetén működik, minden más termékünket központi telephelyünkön tudja személyesen átvenni.

Az egy darab, 15 darabos fürj tenyésztojás csomag ára 1125 Forint, az országos lefedettségű futárszolgálattal rendelhető minimum mennyiség 3 csomag (45 darab tenyésztojás) amely 3375 Ft. A futárszolgálat díja 990 Ft, tehát a minimum tenyésztojás rendelés 3375 Ft + 990 Ft = bruttó 4365 Ft . Amennyiben legalább 15.000 Ft összegben igényel fürj tenyésztojást, NEM KELL KISZÁLLÍTÁSI DÍJAT FIZETNIE!  (990 Ft.) Természetesen nem szükséges csak tenyésztojást rendelnie, rendelhet késztermékeket is,  például füstölt fürjtojást, főtt fürjtojás konzervet, nyers fürjtojást.