Rendeljen füstölt fürjtojást!
  • (06)-30-655-8977
  • info@furjtojas.eu

Fürjtojás fogyasztásával kapcsolatos tapasztalatok

„Egy magazinban találtam rá a fürjtojás kúra hasznosságára. A cikk arról szólt, hogy japán, amerikai és orosz klinikákon folytatott kutatások kimutatták, hogy a fürj tojása számos betegségre gyógyhatással van. Én évek óta érelmeszesedéssel küzdök, mely bizony megkeseríti a mindennapjaim. A cikkben leírtak szerint 240 darab nyers fürjtojást kell elfogyasztani egy kúra alkalmával, napi 5 darab mennyiséggel, majd szünet után a kúra megismételendő. Nagy reménnyel fordultam a szokatlan „gyógyszerhez”, máris fürjtojás bevásárló-körútra indultam.

FürjtojásMásnap belevágtam a kúrába. Már a kúra felénél kezdtem jobban érezni magam, s ezután fokozatosan tért vissza az erőm, energikusabbá váltam. Ez nagy bizakodással töltött el. A 240. tojás elfogyasztása után kezdődött a szünet periódusa, s ekkor újra jelentkezett a gyengeség rajtam. A második kúra idején ismét egyre jobban lettem, de a biztonság kedvéért a második kúra után, néhány hét szünetet tartva felvállaltam egy harmadik kúrát is. A három menetes fürjtojás kúra után kontroll vizsgálatra mentem, ahol a korábbi leleteken mutatkozó eltéréseknek nyoma sem volt. A tizenegy évvel ezelőtt gyógyíthatatlannak minősített betegségemnek nyoma sincs. A fürjtojás kúra óta eltelt 2 esztendő alatt sem tértek vissza a tüneteim, és vérképem, valamint vizsgálati értékeim a normál állományban vannak.”

 

 

„Férjemmel hosszabb ideje gyermeket tervezünk, de a gyermekáldás folyamatosan elkerül minket. Már ott jártunk, hogy meddőségi intézethez fordulunk és belevágunk egy lombik programba, amikor a reumámat kezelő természetgyógyászom javasolta, hogy végezzünk el egy fürjtojás kúrát. Soha nem hallottam még erről a dologról és megvallom, idegenkedve fogadtam a lehetőséget. Mind én, mind a férjem végigcsináltuk a fürjtojás kúrát, maximálisan betartva az előírásokat és a szünetet. A kontroll orvosi ellenőrző vizsgálaton megállapították, hogy férjem spermaszáma növekedett. Rövid idő múlva sikeresen megfogantam és spontán megszületett ma már 9 hónapos kislányunk. Azóta vettünk néhány fürjet otthonra és a mindennapi étkezésünk részévé vált a fürjtojás fogyasztása, amit csak ajánlani tudok a hasonló problémával küzdő pároknak.”

 

„Egy kontroll orvosi vérképvizsgálaton derült fény arra, hogy vércukor szintem a megengedett érték négyszerese. Teljesen letaglózott a hír, hisz nem vagyok gyógyszerpárti, ezért örültem nagyon, amikor egy internetes fórumon rátaláltam a fürjtojás kúrára. Kapva a lehetőségen nekiláttam a 240 tojásos fürjtojás kúrának. Olvastam, hogy a fürjtojás kúra a cukorbetegség mellett számos egyéb baj esetén megoldást hozhat és megelőző céllal is alkalmazható. Nagyon érdekelt a dolog, bár nem tudtam mit várhatok tőle. Reggelente, éhgyomorra, nyersen, ízesítés nélkül megittam a napi öt darab fürjtojást, és betartottam, hogy csak 1,5-2 óra múlva reggelizhetek. Sokszor azt vettem észre, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, annyira eltelített ez a tojásmennyiség, és csak délben éreztem éhségérzetet. Már egy hónap után felére csökkent a vércukor értékem. Természetesen megtartottam a szakorvosi tanácsot is, és beleegyeztem a legenyhébb gyógyszer (Meforal) szedésébe, s táplálkozási szokásaimon is változtattam, tudatosan étkeztem. A második hónapban tovább süllyedtek az értékeim, harmadik hónapban pedig 6,5-re csökkent a reggeli előtt mért vércukor szintem úgy, hogy két- és fél hónap után már csak fél szem tablettát vettem be esténként. A 250. darab fürjtojás elfogyasztása utáni négyhetes szünetben kíváncsian vártam hogyan változik vércukor értékem és örömmel konstatáltam, hogy sem a gyógyszer felezése, sem a fürjtojás-kúra szüneteltetése kapcsán nem romlottak az értékeim, hanem stagnáltak. Az egy hónapos kényszerszünet után alig vártam, hogy folytathassam a kúrát, s a második kúra végére vércukor értékem teljesen a normál állományba került és azóta sem volt problémám. Félve, de elhagytam a kapott gyógyszerem is, és vércukor szintem beállt az 5,8-6,2 közötti állományba és az eltelt 4 hónap óta sem emelkedett vissza. Vércukor értékem optimalizálásán túl a fürjtojás kúrának köszönhetem, hogy több energiám van napközben, reggelente magamtól ébredek, nemi aktivitásom is nőtt. A fürjtojás fogyasztás azóta is életem részévé vált, továbbra is nyersen fogyasztok alkalmilag pár darab fürjtojást.” – Forrás: Borbély László / Furjhaz.hu