Rendeljen füstölt fürjtojást!
  • (06)-30-655-8977
  • info@furjtojas.eu

Céginformációk:

Tamago Kft. Fürjtojás feldolgozás

 

Tulajdonosok

A TAMAGO Kft. tulajdonosa Hiroe Akihisa ügyvezető, aki Csömörön él. Csömör többnemzetiségű település, de azt talán kevesen tudják, hogy japán családok is élnek a faluban.

Hiroe Akihisa már 40 éve, 1972 óta él hazánkban. Hosszú éveken keresztül a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Minisztérium támogatása mellett mezőgazdasági szakértőként dolgozott. A japán fürj naposcsibék nemének megállapítását célzó speciális eljárást még hazájában, Japában tanulta meg.

1973-ban ismerkedett meg későbbi feleségével, Erzsébet asszonnyal, akivel Budapesten, a XVI. kerületben éltek. Csömörre úgy kerültek, hogy lovuk számára kerestek megfelelő helyet. Csömörön mindenki Sakura néven ismeri őket, utcájuk neve alapján.

 

Szabadalmazott eljárása alapján magyar tőkéstársakkal „Arany Tamagocsan” (füstölt fürjtojás) gyártásába kezdett Sashalmon. Az általa vezetett TAMAGO Kft. füstölt és konzerv fürjtojás készítésével foglalkozik. Nagyrészt Hiroe Akihisa-nák köszönhetőn a füstölt fürjtojás Magyarországon az európai ízlést is kielégítő ínyencséggé nőtte ki magát, jól illeszkedik a magyar konyha ízeihez.

A TAMAGO Kft. az egyetlen nagy múltú, fürjtojás feldolgozó Magyarországon, többszörösen díjazott terméke a füstölt fürjtojás és a konzerv fürjtojás. A cég 1989 óta van jelen a köztudatban.

A cég története

A cég alapítója Hiroe Akihisha 1972-ben érkezett Magyarországra, a mezőgazdasági minisztérium által alkalmazott szakértőként dolgozott évtizedeken át. A Tamago Kft-t 1991-ben négyen alapították, az alapítók között van magyar felesége is. Hiroe Akihisha célja az volt, hogy a Japánban kiemelten alkalmazott fürjtojást Magyarországon is elterjessze, például a gyermekek iskolai étkeztetésében vagy kórházakban a kiemelkedő gyógyhatásai miatt.

Profil

A TAMAGO Kft. szolgáltatásai: fürjtojás feldolgozás, füstölt és konzerv fürjtojás készítése, nyers fürj étkezési és tenyésztojás árusítása, illetve konyhakész pecsenyefürj forgalmazása.

A TAMAGO Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon a köztudatban. Mi vagyunk az egyedüli fürjtojás feldolgozó cég Magyarországon, aki füstölt és konzerv fürjtojást nagy mennyiségben állít elő.

Tevékenységünk több évtizedes szakmai tapasztalatra és arra a szilárd meggyőződésre épül, hogy ügyfeleink érdekeinek messzemenő figyelembe vételével hosszú távon garantáljuk a sikeres és eredményes kiszolgálást, együttműködést. Vállalatunk megbízhatóan, költséghatékony és környezetbarát módon optimalizálja megrendelői ellátását.

A TAMAGO KFt. által megfogalmazott és vallott értékek teszik cégünket a partnerek igényét maradéktalanul teljesítő, a folyamatos fejlődés iránt elkötelezett szolgáltatóvá.

Célunk, hogy ügyfeleink számára olyan színvonalú kiszolgálást nyújtsunk, mely minőségi fürjtojás (étkezési tojás, tenyésztojás) vásárlását teszi lehetővé.

Cégünk 1991 óta a magyarországi vásárlók együttműködő partnerévé vált és a jövőben is fő törekvésünk ezen színvonal fenntartása.

Díjaink